Gestió emocional

Gestió emocional

ASME es queda a casa i et demanem que tu també ho facis. Per portar-ho millor et deixem diferents continguts per ajudar-vos en la gestió d’emocions:

Sessió de meditació 3
Sessió de meditació Auto-observació
Sessió de meditació Vipassana
Activitats que regulan el nostre estat d’anim

Sessió de mindfunless

Sessió de meditació: Accepto, Sento, Sóc

Sessió on us volem ensenyar una tècnica d’Acceptació completa». Només necessiteu un lloc tranquil i una estona per vosaltres.

Mindfunless a les teves mans

La Kaverna ens ha preparat una sessió de meditació per treballar les sensacions i les emocions. Reserveu-vos 55 minuts, busqueu un lloc tranquil i a disfrutar d’estar amb vosaltres mateixos.

Actitud positiva pel Pep Marí

El Pep ens explica lo important que és afrontar les coses amb un actitud positiva 🙂

Rutines diàries a seguir pel psicòleg Pep Marí

Us deixem un vídeo resum amb unes pautes psicològiques que ens dóna el psicòleg Pep Mari. El Pep és un reconegut professional que durant 15 temporades ha estat el responsable del Departament de Psicologia de l’Esport del CAR de Sant Cugat, i és formador d’empreses en matèria de gestió de persones. Amb aquest video ens dóna les claus per portar millor aquests dies de confinament.

Canvia les teves emocions

La história Interminable

«La História Interminable» és un relat en format audio que segur que no us deixa indiferent, emocions a flor de pell durant 18 minuts. I precisament avui celebra els seus 36 anys! Esperem que la gaudiu!  #ASMEESQUEDAACSA

La Rosa contra el Virus

L’objectiu principal d’aquest conte és explicar als més petits de la manera més senzilla i fàcil què és un virus i com en podem gestionar les emocions.

Aquest és fruit de la col·laboració de l’Editorial Sentir i el Col·legi de Psciologia de Madrid.